Peten banaanikakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Grahamjauho 55 g 18 tl6,1 rl1 dl180 kcal5,8 g33 g1,2 g5,4 g
Vehnäjauho, sunnuntai163 g  16 rl2,5 dl569 kcal20 g115 g3,4 g4,9 g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)100 g    370 kcal14 g55 g8 g11 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g240 g1,9 kpl   202 kcal2,6 g44 g1 g4,3 g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g100 g    740 kcal0 g0 g82 g0 g
Vesi30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
785 g    2423 kcal42 g336 g96 g26 g
Ravintosisältö / annos79 g    244 kcal4,3 g34 g10 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    309 kcal5,4 g43 g12 g3,3 g
Soseuta banaanit.

Sekoita jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja sooda kulhossa.

Lisää sokeri, banaanisose, rasva ja vesi.

Sekoita taikina notkeaksi, kaada voieltuun vuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin ½ tuntia.