Gluteeniton kuitu-kuivakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sunnuntai gluteeniton jauheseos (Raisio), annos 200g400 g    1400 kcal1,2 g340 g1,2 g13 g
Kananmuna kuoreton400 g    572 kcal48 g0 g40 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Rainbow juokseva rypsiöljyvalmiste (Bunge finland oy), annos 100g150 g    1080 kcal0 g0 g120 g0 g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g100 g    60 kcal9 g5,5 g0,5 g73 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Kaakaojauhe, fazer30 g    99 kcal6,9 g3,3 g6,3 g0 g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 150 g 30 tl10 rl1,5 dl185 kcal6 g6,5 g15 g0 g
Korppujauho, luontaisesti gluteeniton 14 g  2 rl0,3 dl30 kcal0,3 g6,1 g0,4 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
30 annosta
1434 g    4173 kcal72 g545 g184 g87 g
Ravintosisältö / annos48 g    140 kcal2,4 g18 g6,1 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    291 kcal5 g38 g13 g6 g
Jauhota kakkuvuoka korppujauhoilla.

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään erillisessä kulhossa kaikki kuivat aineet, paitsi kaakaojauhe (jonka voi jättää poiskin jos haluaa).

Kaada vaahtoon kuivat aineet, rasva, ja jogurtti sekoittaen välillä.

Kaada seos kakkuvuokaan.

Paista 40-45 minuuttia 175 C alatasolla.