Couscous-juustosalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g200 g    720 kcal29 g140 g4,6 g2,4 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250 g2 kpl   51 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Kurkku,tuore 100g300 g3/4 kpl  6,7 dl29 kcal1,8 g4,2 g0,3 g0 g
Persilja 60 g  30 rl 16 kcal0,8 g0,7 g0,1 g4,8 g
Rucola, lautaselinen n. 30g30 g    4,5 kcal0,3 g0,6 g0,1 g0,4 g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g150 g    420 kcal29 g0 g35 g1,5 g
Sitruunamehu, laimentamaton20 g    4,2 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1038 g    1278 kcal63 g157 g43 g13 g
Ravintosisältö / annos208 g    256 kcal13 g31 g8,6 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    123 kcal6 g15 g4,1 g1,3 g
Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.