Venäläinen sillisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 500 g8,3 kpl   379 kcal9 g77 g1 g5 g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper300 g    480 kcal33 g39 g21 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Punajuuri 300 g3,8 kpl   115 kcal3 g21 g0,6 g7,5 g
Porkkana, keitetty, suolaton 250 g4,2 kpl 25 rl5 dl83 kcal1,6 g14 g0,5 g6,5 g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g500 g    1040 kcal15 g31 g95 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
2150 g    2178 kcal66 g196 g119 g24 g
Ravintosisältö / annos108 g    109 kcal3,3 g10 g6 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal3,1 g9 g5,5 g1,1 g
Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.