Caloriinan Broiskukastike & kesäkurpitsanuudelit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)80 g1,5 kpl  0,9 dl22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Broilerisuikale, keskiarvo 600 g   6 dl730 kcal128 g0 g24 g0 g
Herkkusieni säilötty Rainbow190 g    29 kcal3,6 g3,2 g0,2 g4,6 g
Kookosöljy 100g30 g    266 kcal0,2 g0 g30 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 650 g1,9 kpl   117 kcal3,6 g16 g2,6 g4,6 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400 g    92 kcal5,6 g14 g1,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1950 g    1256 kcal142 g37 g58 g11 g
Ravintosisältö / annos488 g    314 kcal35 g9 g15 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal7,3 g1,9 g3 g0,5 g
2 keskikokoista kesäkurpitsaa, tulee kun julienneleikkaa noin 650g.

Punnittu valmis siivottu ja leikattu annos.

Paistettu yksi annos kesäkurpitsaa painaa noin 140g.

Paista 10g kookos öljyä.

Paista niin että valtaosa nesteestä haihtuu.

Paista sipulit ja broiskusuikaleet 20g kookosöljyä.

Lisää purkki (iso) herkkusieniä, tomaattimurska ja mausteeksi valkosipulijauhetta, chilijauhetta, yrttisuolaa ja pizzamaustetta.

Hauduta hetki ja anna nesteen haihtua.

Tarjoile siten että kesäkurpitsa on pastan asemassa, eli kastike päälle.

1 valmis annos painaa noin 400g koska nestettä kiehuu pois sekä kurpitsasta että kastikkeesta.