Kanajauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g200 g    240 kcal38 g0 g10 g0 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g3 g    11 kcal0,4 g1,9 g0,2 g0 g
Suola, annos 3g4 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
739 g    553 kcal43 g31 g26 g10 g
Ravintosisältö / annos370 g    277 kcal22 g16 g13 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal5,9 g4,2 g3,6 g1,4 g
200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.