Juustokakkuset

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g150 g    900 kcal32 g10 g81 g0 g
Saksanpähkinä 77 g   1,3 dl524 kcal11 g2,5 g50 g12 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1 g    3,6 kcal0 g0,8 g0 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100 g  6,7 rl1 dl173 kcal7,6 g2,3 g15 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu60 g1 kpl   76 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g30 g    92 kcal0 g23 g0 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Appelsiinin kuori, annos 100g20 g    19 kcal0,3 g5 g0 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
588 g    2491 kcal60 g47 g227 g14 g
Ravintosisältö / annos84 g    356 kcal8,6 g6,7 g32 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    424 kcal10 g8 g39 g2,4 g
Kuumenna uuni 175. Sulata voi ja lisää kaneli ja jauhot.

Voitele muffinivuoat ja painele taikina niihin.

Paista uunissa n. 5min.

Pehmitä tuorejuusto ja lisöö makeutusaine ja kerma.

Lisää appelsiinin raastettu kuori ja vanilja aromi.

Laita pohjien päälle.

Laita uuniin.

Leivokset ovat valmiit kun tuorejuustoseos on kiinteää.

Jäähdytä hyvin.