Pähkinäminttusuklaatryffelit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g100 g    581 kcal0 g0 g100 g0 g
Kookosöljy 100g50 g    444 kcal0,4 g0 g50 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 36 g 12 tl6 rl0,9 dl133 kcal6,7 g4 g7,8 g11 g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g30 g    92 kcal0 g23 g0 g0 g
Macadamia pähkinä, annos 100g200 g    1196 kcal42 g13 g107 g14 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g15 g    46 kcal0 g12 g0 g0 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 12 g 4 tl2 rl0,3 dl44 kcal2,2 g1,3 g2,6 g3,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
40 annosta
593 g    2537 kcal52 g53 g267 g29 g
Ravintosisältö / annos15 g    64 kcal1,3 g1,3 g6,8 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    428 kcal8,7 g9 g45 g4,9 g
1 dl kaakovoita
½ dl kookosöljyä
6 rkl kaakaojauhetta
3 rkl agavesiirappia
Sulata kaakaovoi vesihauteessa, lisää kookosöljy ja loput aineet.

Kaada seos jääpalamuoteihin vain puolilleen.

Laita jääkaappiin jähmettymään kunnes teet tryffelin

2 dl macadamiapähkinöitä
1½ dl vettä
1½ rkl agavesiirappia
2 rkl kaakaojauhetta
5 tippaa piparminttuöljyä
Soseuta pähkinät monitoimikoneessa veden kera tasaiseksi massaksi.

Lisää loput aineet ja sekoita vielä.

Kaada massa suklaan päälle.