Hasselpähkinänougat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hasselpähkinä 150 g150 kpl 15 rl2,3 dl966 kcal21 g5,1 g92 g26 g
Vesi20 g 4 tl1,3 rl0,2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g10 g    22 kcal0,5 g4,9 g0,1 g4 g
Agavesiirappi (Biona), annos 12g32 g    99 kcal0 g25 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
212 g    1087 kcal22 g35 g92 g30 g
Ravintosisältö / annos11 g    56 kcal1,1 g1,8 g4,8 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    513 kcal10 g16 g43 g14 g
2 dl hasselpähkinöit
4tl vettä
2 rkl agavesiirappia tai hunajaa
2 tl carob jauhetta
Hienonna hasselpähkinät monitoimikoneessa hyvin hienoksi jauheeksi.

Lisää vesi, agavesiirappi tai hunaja ja carobjauhe ja hienonna edelleen.

Muovaa tahnasta tankoja ja säilytä niitä jääkaapissa.