JK1903 Makkara-makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus180 g    576 kcal22 g113 g4,3 g22 g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)120 g    415 kcal14 g85 g1,9 g10 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g400 g    680 kcal32 g34 g44 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g110 g    157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600 g 120 tl40 rl6 dl198 kcal20 g29 g0 g0 g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g175 g    683 kcal51 g3,5 g51 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1670 g    2919 kcal154 g271 g133 g33 g
Ravintosisältö / annos278 g    486 kcal26 g45 g22 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    175 kcal9 g16 g7,9 g2 g
Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.