Broilerinmaksakastike kermainen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)300 g    378 kcal57 g10 g12 g0 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Porkkana, keskikokoinen 65g100 g1,5 kpl   28 kcal0,6 g6 g0,2 g2,5 g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton10 g    72 kcal0 g0 g8 g0 g
Kermakastike Knorr, valmistettu jauheesta10 g    6 kcal0,2 g0,6 g0,4 g0 g
Kevytkerma200 g    240 kcal6,4 g9 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
688 g    760 kcal65 g29 g43 g3,4 g
Ravintosisältö / annos688 g    760 kcal65 g29 g43 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal9 g4,2 g6,2 g0,5 g
Pilko porkkana ja sipuli.

Kuullota niitä paistinpannulla rasvassa.

Lisää lämpöä ja paista kuutioituja broilerinmaksakappaleita.

Lisää puoli pakettia Koskenlaskijajuustoa kuutioituna pannulle ja lisää vettä.

Lisää joukkoon kasvisliemi.

Anna hautua noin 10-15 minuuttia.

Lisää teelusikallinen meiramia ja tarjoa riisin tai pastan kanssa.