Kalakeitto (kermainen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g1007 g14 kpl   604 kcal15 g131 g1 g9 g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g50 g    45 kcal1,5 g1,8 g3,5 g0,4 g
Purjoviipaleet rainbow 200g200 g    40 kcal2,6 g6,2 g0 g0 g
Seiti x-tra800 g    640 kcal136 g8 g8 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g45 g    329 kcal0,5 g0,5 g36 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2802 g    2338 kcal160 g153 g119 g10 g
Ravintosisältö / annos467 g    390 kcal27 g26 g20 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal5,7 g5,5 g4,2 g0,3 g
Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.