Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)300 g5,5 kpl  3,3 dl81 kcal3,9 g14 g0,6 g5,1 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500 g4 kpl   102 kcal3 g19 g1,5 g7 g
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g500 g    600 kcal12 g24 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2964 g    2081 kcal115 g90 g135 g27 g
Ravintosisältö / annos494 g    347 kcal19 g15 g22 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal3,9 g3 g4,5 g0,9 g
Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti