Kurpitsatomaattipaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurpitsa 500 g0,8 kpl   79 kcal3,8 g10 g0,5 g10 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150 g1,2 kpl   31 kcal0,9 g5,7 g0,5 g2,1 g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Nokkonen 20 g   1/2 dl8,7 kcal1,2 g0,3 g0,1 g0,8 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5 g    13 kcal0,7 g0,6 g0,9 g0 g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g100 g    17 kcal1,6 g2,7 g0 g1,4 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
990 g    308 kcal10 g24 g17 g16 g
Ravintosisältö / annos66 g    21 kcal0,6 g1,6 g1,1 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    31 kcal1 g2,4 g1,7 g1,6 g
Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.