Empun Kanaleipä-ateria

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti 100 gr83 g    9 kcal0,9 g0,9 g0,2 g1 g
Kurkku, tuore106 g0,3 kpl  2,4 dl11 kcal0,6 g1,8 g0,1 g0,7 g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)27 g    58 kcal2,2 g11 g0,4 g2,7 g
Flora, 70 %, 2 tl4 g    25 kcal0 g0 g2,8 g0 g
Broilerinfileeleikkele (Snellman), annos 15g13 g    11 kcal2,1 g0,2 g0,1 g0,1 g
Maito, Ykkös161 g    66 kcal5,3 g7,7 g1,6 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki82 g 21 tl8,2 rl1 dl66 kcal11 g1,6 g1,6 g0 g
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)80 g    90 kcal18 g0 g1,7 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
556 g    335 kcal40 g23 g8,5 g4,5 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal7,2 g4,2 g1,5 g0,8 g
Lado lautaselle Vaasan ruispalan toinen puoli (n.27g), sen päälle hieman margariiniä ja kaksi siivua ohutta broilerinfileeleikkelettä ja viereen iso kasa tuoretta kurkkua ja jäävuorisalaattia.

Paista oliiviöljyssä suolalla ja sitruunapippurilla maustettu Broilerinfilee-leike (ohut) kypsäksi, laita sekin leivälle.

Päälle vielä 2%:sta raejuustoa iso kasa ja sitten syömään.

Ruokajuomaksi lasillinen ykkösmaitoa.

Paljon proteiinia, mukavasti kuituja ja kasviksia.

Rasvaakin on hyvin maltillisesti ja ennen kaikkea vatsa täyttyy.