Kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1462 g1,2 kpl  37 dl406 kcal17 g59 g2,9 g31 g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 800 g   11 dl1180 kcal172 g0 g54 g0 g
Täysjyvä riisiä keitettynä400 g    1264 kcal37 g290 g15 g0 g
Kanamuna, paistettu (pirkka)100 g    220 kcal13 g0,5 g19 g0 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Siirappi 140 g 20 tl7 rl1 dl422 kcal0,1 g104 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
3502 g    3749 kcal257 g482 g99 g32 g
Ravintosisältö / annos233 g    249 kcal17 g32 g6,6 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    107 kcal7,3 g14 g2,8 g0,9 g
Pilko kaali ja lisää riisi isoon kattilaan keitä suolavedessä n 20min
Paista jauheliha ja sipuli pannulla laita mausteita makusi mukaan lisää kattilaan
Jäähdytä hieman ja lisää siirappi pienissä erissä maistele
Lisää kanamuna maito hämmentele niin et kaikki on hyvin sekaisin laita isoihin vuokiin paista ensin 200 et kiehuu sitten 180 n. 1.5 h kun tuoksu on keittiössä laatikko on valmis