Neljän munan pannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kanamuna, paistettu (pirkka)220 g    484 kcal29 g1,1 g41 g0 g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g75 g    540 kcal0,8 g0,8 g60 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000 g 200 tl67 rl10 dl456 kcal30 g48 g15 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai550 g  55 rl8,5 dl1925 kcal66 g391 g12 g17 g
Sokeri 15 g5 kpl3,8 tl1,3 rl0,2 dl61 kcal0 g15 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1863 g    3466 kcal126 g455 g128 g17 g
Ravintosisältö / annos116 g    216 kcal7,8 g28 g7,9 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    186 kcal6,7 g24 g6,8 g0,9 g
4 kananmunaa
5½ dl jauhoja
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 l maitoa
3/4 dl sulaa margariinia

Aloita pannukakun valmistaminen vatkaamalla munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Vatkaa joukkoon kuivat aineet ja Oivariini.

Anna turvota 30 min.
Pirskota uunipannun pohjalle hiukan vettä ja aseta sille leivinpaperi (paperi pysyy näin hyvin paikoillaan).

Kaada pannukakkutaikina leivinpaperin päälle.

Paista pannukakku 250 asteessa uunin keskiosassa ensin 15 min. Alenna lämpöä 225 asteeseen ja paista vielä n. 13 min tai kunnes pannukakun pinta ja pohja on saanut kauniin värin.