Tonnikala-tomaattipasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Valkosipuli 9 g2,3 kpl   10 kcal0,7 g1,5 g0,1 g0,2 g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g11 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g370 g    122 kcal5,6 g18 g1,5 g0 g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g140 g    154 kcal36 g0 g1,4 g0 g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g200 g    340 kcal15 g10 g26 g5,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
730 g    716 kcal58 g30 g39 g5,8 g
Ravintosisältö / annos183 g    180 kcal15 g7,4 g10 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    98 kcal8 g4,1 g5,3 g0,8 g
AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.