Kermaperunat kypsistä potuista

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 460 g6,6 kpl   252 kcal7,3 g60 g0,8 g3,9 g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi53 g    5,3 kcal0,8 g0,8 g0 g0 g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g186 g    632 kcal3,7 g5,6 g65 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
699 g    890 kcal12 g67 g66 g3,9 g
Ravintosisältö / annos175 g    223 kcal3 g17 g16 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal1,7 g10 g9 g0,6 g
Viipaloi puolet potuista vuokaan.

Ripottele suolaa ja sipulit.

Lisää loput potut viipaleina ja taas suolaa.

Kaada kerma päälle.

Paista 200' n.45min.

tai kunnes kerma ei ole enää juoksevaa.