Caloriinan sangria

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punaviini 500 g 100 tl33 rl5 dl353 kcal1,6 g1 g0 g0 g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sitruuna kuorittu 36 g1 kpl   15 kcal0,2 g0,8 g0,4 g1 g
Appelsiini, kuorittu 190 g1 kpl   90 kcal1,1 g17 g0,6 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1126 g    457 kcal2,9 g19 g1 g5 g
Ravintosisältö / annos282 g    114 kcal0,7 g4,7 g0,3 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal0,3 g1,7 g0,1 g0,4 g
1 sitruuna
1 appelsiini
2 kanelintankoa
muutama tähtianis
5 dl punaviiniä

Pese hedelmät, leikkaa muutama siivu hedelmistä koristeeksi.

Purista hedelmistä mehu.

Sekoita viini, hedelmien mehu ja mausteet kannuun.

Laita muutamaksi tunniksi maustumaan jääkaappiin.

Ennen tarjoilua lisää hedelmäviipaleet, jäitä ja vichyä kannuun.

(ainesosaluetteloon olen merkannut hedelmistä kuoritut versiot, kuoriahan ei syödä.

Siksi että annoskoko pysyisi oikeana noin noin 2,5-2,8 dl on yksi annos riipuen jään ja hedelmien määrästä)