Juustopiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Västerbottensost juusto (Västerbottensost), annos 10g200 g    800 kcal48 g3 g66 g0 g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g50 g    194 kcal17 g0 g14 g0 g
Ricotta, Castelli250 g    425 kcal33 g6,3 g30 g0 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)150 g 30 tl10 rl1,5 dl240 kcal4,1 g4,1 g23 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 33 g  3,3 rl1/2 dl112 kcal3,3 g23 g0,4 g1,1 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
900 g    2374 kcal126 g38 g191 g1,6 g
Ravintosisältö / annos75 g    198 kcal10 g3,1 g16 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    264 kcal14 g4,2 g21 g0,2 g
Raasta västerbottensost ja parmesani.

Sekoita ricottajuustton sekaan.

Yhdistä kerman, voisula ja munat.

Kaada juustoseoksen joukkoon.

Lisää jauhot ja pippuri.

Sekoita ja kaada vuokaan.

Paista noin 30 min 175-astetta.

Anna jäähtyä ennen tarjoilua.