Sianlihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g2100 g    3990 kcal378 g0 g273 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11 g    28 kcal0,7 g0,9 g2,3 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 40 g  4 rl0,6 dl137 kcal4,1 g28 g0,5 g1,4 g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g15 g    57 kcal0,2 g14 g0,1 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka20 g    16 kcal0,7 g3,8 g0,2 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
15 annosta
3296 g    4266 kcal386 g53 g276 g3,5 g
Ravintosisältö / annos220 g    285 kcal26 g3,5 g18 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal12 g1,6 g8,4 g0,1 g
Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.