Tonnikalalasagne joben tapaan

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g150 g    495 kcal20 g95 g3,9 g12 g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)780 g  52 rl7,8 dl273 kcal7,8 g54 g3,9 g11 g
Sipuli (kuorittu)175 g3,2 kpl  1,9 dl47 kcal2,3 g8,4 g0,4 g3 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g450 g  45 rl8,2 dl495 kcal113 g0 g4,5 g0 g
Suolakurkku (Rainbow)200 g    60 kcal1,6 g12 g0,2 g0 g
Paprika, punainen120 g    31 kcal1,1 g5,5 g0,5 g2,4 g
Porkkana, tuore150 g2,3 kpl   42 kcal0,9 g8,4 g0,3 g3,8 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g500 g    500 kcal13 g24 g40 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g10 g    26 kcal1,2 g1,1 g1,9 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore45 g    11 kcal0 g4,1 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2796 g    2020 kcal163 g217 g55 g35 g
Ravintosisältö / annos559 g    404 kcal33 g43 g11 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    72 kcal5,8 g7,7 g2 g1,2 g
Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.