Tomaattinen papu pasta keitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska 500 g  33 rl5 dl147 kcal2,8 g27 g1 g10 g
Vesi250 g 50 tl17 rl2,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras100 g    320 kcal14 g58 g3,2 g8,2 g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g150 g    150 kcal14 g21 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1059 g    636 kcal31 g109 g4,5 g19 g
Ravintosisältö / annos1059 g    636 kcal31 g109 g4,5 g19 g
Ravintosisältö / 100g100 g    60 kcal2,9 g10 g0,4 g1,8 g
Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan