TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400 g    556 kcal76 g0 g28 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Chili, vihreä, tuore 20 g1 kpl   9 kcal0,4 g1,6 g0 g0,3 g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g200 g    300 kcal32 g8 g16 g0 g
Paprikajauhe 10 g 5 tl1,7 rl 32 kcal1,5 g1,8 g1,3 g3,7 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 1500 g4,3 kpl   271 kcal8,4 g38 g6 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2260 g    1460 kcal120 g54 g82 g16 g
Ravintosisältö / annos377 g    244 kcal20 g9 g14 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal5,3 g2,4 g3,6 g0,7 g
1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.