Joben parsakaalisosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Purjosipuli 200 g1 kpl   46 kcal3,6 g4,8 g0,4 g4,2 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Vesi700 g 140 tl47 rl7 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)11 g    29 kcal1,4 g1,3 g2 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1986 g    820 kcal58 g62 g32 g22 g
Ravintosisältö / annos497 g    205 kcal15 g16 g8 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal2,9 g3,1 g1,6 g1,1 g
500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.