Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g360 g    1033 kcal25 g180 g25 g11 g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150 g    246 kcal38 g1,4 g10 g0 g
Mozzarella Lovilio Lidl160 g    533 kcal41 g2,4 g40 g0 g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g5,5 g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper227 g    129 kcal0,7 g32 g0,2 g0,9 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Katkarapu, rainbow100 g    100 kcal23 g0 g0,9 g0 g
Suola, annos 3g1 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Sokeri 1 g1/3 kpl1/4 tl0,1 rl 4,1 kcal0 g1 g0 g0 g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g15 g    53 kcal2 g11 g0,3 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1465 g    2281 kcal137 g264 g77 g19 g
Ravintosisältö / annos366 g    570 kcal34 g66 g19 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    156 kcal9 g18 g5,3 g1,3 g
360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.