Wilburin kanahässäkkä
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g | 450 g | | | | | 540 kcal | 81 g | 7,7 g | 20 g | 0 g |
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g | 500 g | | | | | 175 kcal | 7,5 g | 23 g | 2 g | 15 g |
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni | 70 g | | | | | 91 kcal | 2,1 g | 1,4 g | 9 g | 0 g |
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki | 100 g | | 25 tl | 10 rl | 1,2 dl | 80 kcal | 13 g | 2 g | 2 g | 0 g |
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g | 20 g | | | | | 177 kcal | 0 g | 0 g | 20 g | 0 g |
Persilja | 20 g | | | 10 rl | | 5,5 kcal | 0,3 g | 0,2 g | 0 g | 1,6 g |
|
| Koko resepti 3 annosta | 1160 g | | | | | 1068 kcal | 104 g | 34 g | 53 g | 17 g |
Ravintosisältö / annos | 387 g | | | | | 356 kcal | 35 g | 11 g | 18 g | 5,5 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 92 kcal | 9 g | 2,9 g | 4,6 g | 1,4 g |
Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.
1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.
2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset
3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä
4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet
5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy
6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.
7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)
8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)
9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa
10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja
11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita
12) Tiputa levyn lämpö 1-2
13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä
14) Nauti!!