Wilburin kanahässäkkä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g450 g    540 kcal81 g7,7 g20 g0 g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g500 g    175 kcal7,5 g23 g2 g15 g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni70 g    91 kcal2,1 g1,4 g9 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100 g 25 tl10 rl1,2 dl80 kcal13 g2 g2 g0 g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g20 g    177 kcal0 g0 g20 g0 g
Persilja 20 g  10 rl 5,5 kcal0,3 g0,2 g0 g1,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
1160 g    1068 kcal104 g34 g53 g17 g
Ravintosisältö / annos387 g    356 kcal35 g11 g18 g5,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    92 kcal9 g2,9 g4,6 g1,4 g
Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!