Joben täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika, punainen1540 g    396 kcal14 g71 g6,2 g31 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Herkkusieni 230 g15 kpl  7,7 dl37 kcal4,8 g0,7 g0,8 g3,5 g
Atria broilerin fileesuikale naturell700 g    770 kcal161 g0 g15 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g20 g    146 kcal0,2 g0,2 g16 g0 g
Riisi tumma, keitetty, suolaa 200 g  17 rl2,5 dl279 kcal5,6 g58 g1,8 g3,2 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Aurajuusto80 g    272 kcal16 g0 g23 g0 g
Purjosipuli 100 g1/2 kpl   23 kcal1,8 g2,4 g0,2 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
3145 g    2313 kcal229 g139 g91 g42 g
Ravintosisältö / annos524 g    385 kcal38 g23 g15 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    74 kcal7,3 g4,4 g2,9 g1,3 g
Valuta sienet ja kuori ja pese ja pilko sipuli sekä purjo.

Halkaisen paprikat, poista siemenkodat ja huuhtele.

Laita pannulle voi, sipuli, purjo, herkkusienet sekä broilerit ja paistele kevyesti ja mausta suolalla, cayannepippurilla ja broilermausteella, lopuksi lisää valmiiksi keitetty riisi (itselläni oli edellispäiväistä).

Lopuksi sulata seokseen Koskenlaskijajuusto.

Ripottele päälle Polar 15% juustoraaste.

Uuni 200-225 ja noin 20-25 min. Ps. paprikoita oli 8 kappaletta sellaisia isohkoja ja täyte meni just tasan.