Pizzapannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 360 g    819 kcal68 g0 g61 g0 g
Porkkanaraaste 200g330 g5,1 kpl   89 kcal2 g18 g0,7 g8,3 g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g20 g    134 kcal0,1 g0,1 g15 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Kananmuna kuorineen punnittu220 g3,7 kpl   277 kcal24 g0,7 g20 g0 g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250 g    213 kcal2,5 g8,8 g18 g0 g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g140 g    546 kcal41 g2,8 g41 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Tomaattimurska 400 g  27 rl4 dl118 kcal2,2 g21 g0,8 g7,6 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
1991 g    2789 kcal159 g171 g158 g24 g
Ravintosisältö / annos221 g    310 kcal18 g19 g17 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    140 kcal8 g8,6 g7,9 g1,2 g
Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.