Karviaismarjahillo

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g200 g    780 kcal0 g196 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Karviaismarja, annos 100g2000 g    580 kcal18 g108 g8 g46 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
75 annosta
2300 g    1360 kcal18 g304 g8 g46 g
Ravintosisältö / annos31 g    18 kcal0,2 g4,1 g0,1 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal0,8 g13 g0,3 g2 g
Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.