Jauheliha-tomaattikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 330 g    751 kcal63 g0 g56 g0 g
Tomaattimurska 800 g  53 rl8 dl235 kcal4,5 g42 g1,6 g15 g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g10 g    67 kcal0,1 g0,1 g7,4 g0 g
Sokeri 5 g1,7 kpl1,3 tl0,4 rl0,1 dl20 kcal0 g5 g0 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g80 g    224 kcal15 g0 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1225 g    1297 kcal83 g48 g83 g15 g
Ravintosisältö / annos204 g    216 kcal14 g7,9 g14 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal6,7 g3,9 g6,8 g1,2 g
Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.