Mussumurkina

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g400 g    1048 kcal70 g0 g80 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka140 g    115 kcal4,8 g27 g1,4 g1,4 g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g110 g    91 kcal5,4 g13 g0,8 g0 g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g280 g    868 kcal39 g2,8 g78 g0 g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g130 g    247 kcal5,3 g34 g10 g0 g
Arki gouda (Valio), annos 10g95 g    352 kcal24 g0 g28 g0 g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g230 g    159 kcal0,9 g36 g0,2 g0 g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi100 g    26 kcal1,2 g4,8 g0,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1485 g    2905 kcal150 g117 g198 g1,4 g
Ravintosisältö / annos1485 g    2905 kcal150 g117 g198 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    196 kcal10 g7,9 g13 g0,1 g
Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.