Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Makaroni, tumma 400 g  50 rl7,3 dl1438 kcal54 g263 g12 g24 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Tomaattipyree (Felix)100 g    80 kcal3 g16 g0,5 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g500 g    65 kcal7,8 g7,5 g0 g0 g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10 g    25 kcal1,2 g0,2 g2,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1805 g    3568 kcal225 g290 g161 g25 g
Ravintosisältö / annos226 g    447 kcal28 g36 g20 g3,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal12 g16 g8,9 g1,4 g
Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).