Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Puuroriisi85 g    298 kcal5,1 g65 g1,4 g2 g
Siirappi, tumma70 g    224 kcal0,1 g52 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)260 g4,7 kpl  2,9 dl70 kcal3,4 g13 g0,5 g4,4 g
Soijakastike20 g    12 kcal1 g1,9 g0 g0 g
Lihaliemivalmiste, EuroShopper, 11g/kuutio22 g    54 kcal3,7 g0,7 g4,2 g0 g
Kaali, valkokaali1200 g    253 kcal14 g41 g2,4 g25 g
Atria kevyt jauheliha700 g    1190 kcal133 g0 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
2357 g    2101 kcal161 g172 g79 g32 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    89 kcal6,8 g7,3 g3,3 g1,3 g
Suikaloi kaali, paloittele sipuli.

Ruskista jauheliha pannussa lisää vähän suolaa ja pippuria, freesaa myös sipulit ja kaalit.

Riisiä keitetään n. 2dl lihalientä kunnes neste on imeytynyt.

Sekoita kaikki ainekset ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle siirappi ja soija.

Mausta meiramilla.

Sekoita vielä.

Lopuksi Lihalientä niin paljon että peittyy.

Uuniin 175C.

Tunnissa on syötävää mutta mitä kauemmin hautuu sen parempaa. 3h pidän yleensä.

Nestettä voi lisäillä jos alkaa kuivua.