Kukkakaalipizza

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaton 650 g1,6 kpl  12 dl156 kcal12 g14 g2 g15 g
Kananmuna kuoreton 200 g3,6 kpl   285 kcal25 g0,6 g21 g0 g
Tomaatti 330 g2,6 kpl   75 kcal1,8 g11 g1 g4,6 g
Majoneesi vähärasvainen 15 % rasvaa 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl50 kcal0,5 g1,6 g4,6 g0 g
Viola tuorejuusto, maustamaton (Valio), annos 20g25 g    75 kcal1,8 g0,8 g7,2 g0 g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki100 g 25 tl10 rl1,2 dl80 kcal13 g2 g2 g0 g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g40 g    40 kcal8 g0,8 g0,4 g0 g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g75 g    225 kcal20 g1,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1450 g    986 kcal81 g33 g54 g20 g
Ravintosisältö / annos181 g    123 kcal10 g4,1 g6,7 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    68 kcal5,6 g2,3 g3,7 g1,4 g
Kiehauta kukkakaali, laita keitin veteen suolaa ja soseuta kevyesti.

Hieman jäähtyneeseen seokseen sekoita kananmunat joukkoon.

Paista pohjaa 175-200 asteessa 40 min. Aika riippuu uunista.

Kiertoilmalla riittää 175 astetta.

Laita haluamasi täytteet pinnalle ja paista vielä hetki.

Mausteita minulla ei tuossa ole, mutta taas mieltymysten mukaan.

Itse ajattelin seuraavan kerran maustaa jo pohjan, saattas tulla ihan hyvä niinkin.