Papupata 2

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200 g3,3 kpl   152 kcal3,7 g31 g0,4 g2 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2 g    7,4 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Sinappi 10 g 2 tl0,6 rl0,1 dl13 kcal0,4 g1,4 g0,6 g0,2 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Red kidney beans (Campo largo), annos 420g420 g    399 kcal29 g63 g2,5 g26 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
1413 g    913 kcal35 g111 g34 g34 g
Ravintosisältö / annos707 g    457 kcal18 g56 g17 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal2,5 g7,9 g2,4 g2,4 g
1 tlk Kidney papuja Campo Largo (LIDL)
400 g perunoita
200 g porkkanaa
3 rkl rapsiöljyä Vita D'Or (Lidl)
1 sipuli
vajaa 1 tl pizzamauste
1/2 tl suola
1/2 tl pippurisekoitus
sinappia
0,5 L vettä
100 g nakkeja

Keitä ensin porkkana ja perunat paloiteltuina sipulin kanssa.

Lisää mausteet.

Keitä 15 min. Lisää sitten pavut.

Keitä vielä 15 min.