Työmiehen kaalikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl15 g    133 kcal0 g0 g15 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi2500 g 500 tl167 rl25 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaali, valkokaali400 g    84 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Paprika keltainen 170 g1 kpl   51 kcal1,6 g8,7 g0,3 g3,4 g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka90 g    10 kcal1 g1 g0,2 g0,9 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Maustepippuri, annos 1g10 g    0,3 kcal0 g0 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
3666 g    1255 kcal81 g29 g90 g15 g
Ravintosisältö / annos733 g    251 kcal16 g5,8 g18 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    34 kcal2,2 g0,8 g2,5 g0,4 g
Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.