Tonnikala-makaronigratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raketti spagetti, Myllyn paras350 g    1225 kcal45 g245 g6 g11 g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12 g    26 kcal1,7 g2,6 g1 g0 g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)200 g  20 rl3,6 dl380 kcal50 g0 g20 g0 g
Tomaatti 200 g1,6 kpl   46 kcal1,1 g6,9 g0,6 g2,8 g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g250 g    100 kcal2,5 g20 g0,8 g0 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Valkosipuli, tuore, silputtu10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10 g    90 kcal0 g0 g10 g0 g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g390 g    156 kcal6,6 g32 g0,4 g0 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g100 g    360 kcal28 g2 g27 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1842 g    2425 kcal138 g316 g66 g16 g
Ravintosisältö / annos307 g    404 kcal23 g53 g11 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    132 kcal7,5 g17 g3,6 g0,9 g
1. Keitä makaronit kypsiksi liemikuutiolla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta makaronit ja tonnikala.

2. Kuullota kasvissuikaleet, sipulit ja hienonnettu valkosipuli öljyssä.

Kaada joukkoon tomaattimurska.

Mausta pizzamausteella, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita kasvisseos, makaronit ja tonnikala keskenään.

Kaada seos uunivuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Gratinoi 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes pinta saa kauniin värin.