Kermainen lohikeitto by Minde

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1000 g2 kpl   1653 kcal168 g0 g110 g0 g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g850 g    578 kcal14 g112 g1,7 g6,8 g
Porkkana, raaka, annos 100g520 g    146 kcal3,1 g29 g1 g13 g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g84 g    101 kcal2,1 g5 g7,6 g1,3 g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%330 g    363 kcal8,9 g8,9 g33 g0 g
Voi 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl181 kcal0,3 g0,1 g20 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai33 g  3,3 rl1/2 dl114 kcal3,9 g23 g0,7 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
3842 g    3136 kcal199 g178 g174 g22 g
Ravintosisältö / annos480 g    392 kcal25 g22 g22 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    82 kcal5,2 g4,6 g4,5 g0,6 g
Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!