Gluteeniton pizzapohja

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi600 g 120 tl40 rl6 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g840 g    2940 kcal29 g680 g8,4 g25 g
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Sokeri 6 g2 kpl1,5 tl1/2 rl0,1 dl24 kcal0 g6 g0 g0 g
Oliiviöljy 20 g 4 tl1,4 rl0,2 dl177 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1477 g    3181 kcal34 g691 g29 g25 g
Ravintosisältö / annos295 g    635 kcal6,9 g138 g5,8 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    215 kcal2,3 g47 g2 g1,7 g
Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.