Pulled pork kasslerista by Minde

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1500 g    2580 kcal269 g7,5 g165 g0 g
Tumma siirappi (Dan sukker), annos 10g150 g    465 kcal0 g116 g0 g0 g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g150 g    585 kcal0,3 g146 g0 g0 g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g150 g    500 kcal0 g0 g0 g0 g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)150 g    123 kcal14 g17 g0 g0 g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)15 g    6 kcal0,2 g0,9 g0,2 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24 g6 kpl   25 kcal1,9 g3,9 g0,1 g0,5 g
Inkivääri, tuore, silputtu15 g    12 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,3 g
Paprikajauhe 4 g 2 tl2/3 rl 13 kcal0,6 g0,7 g0,5 g1,5 g
Suola, annos 3g9 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g3 g    6,9 kcal0,3 g1,1 g0,1 g0 g
Ketsuppi, Heinz75 g 15 tl4,2 rl0,6 dl77 kcal0,7 g18 g0,1 g0,9 g
Auran sinappi väkevä (punainen) (Jalostaja), annos 10g75 g    170 kcal4,3 g19 g8,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2320 g    4562 kcal291 g332 g175 g3,2 g
Ravintosisältö / annos232 g    456 kcal29 g33 g17 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    197 kcal13 g14 g7,5 g0,1 g
Hiero suola lihojen pintaan ja laita ne uunivuokaan, johon ne juuri ja juuri mahtuvat.

Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ketsuppia ja sinappia lukuun ottamatta ja kaada seoksesta puolet lihojen päälle.

Peitä vuoka leivinpaperilla ja foliolla.

Kypsennä 150 asteisessa uunissa n. 4h tai yön yli 95 asteisessa uunissa (jälkimmäinen ehdottomasti parempi).

Anna lihojen jäähtyä, jotta niitä on helpompi käsitellä.

Revi liha pieniksi säikeiksi kattilaan ja poista samalla hieman ylimääräistä rasvaa.

Kaada osa liemestä ja loput maustekastikkeesta lihojen päälle ja lisää joukkoon ketsuppi ja sinappi.

Anna porista muutama minuutti välillä sekoitellen.

Maista ja lisää tarvittaessa vielä suolaa.