Tomaattinen jauhelihakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattipyre (Rainbow (tuubi)), annos 100g25 g    21 kcal1,2 g4 g0,1 g0 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g400 g    92 kcal5,6 g14 g1,6 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Maissi, pakaste (Spar) 200g150 g    167 kcal6,3 g29 g3,5 g0 g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20 g    52 kcal2,6 g2,4 g3,6 g0,1 g
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Chili paprika punainen20 g    8 kcal0,4 g1,8 g0 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300 g    498 kcal57 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2170 g    914 kcal76 g64 g40 g4,8 g
Ravintosisältö / annos2170 g    914 kcal76 g64 g40 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal3,5 g2,9 g1,8 g0,2 g
Mausteet:
suola, mustapippuri, chili, basilika
oman maun mukaan valkosipuli, chili...

Ruskista jauheliha, laita sekaan tomaattipyre, paprikakuutiot, silputtu sipuli, valkosipuli ja chili.

Kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutiot ja pakastemaissi ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen puoli tuntia, tarkista maku ja nauti.

Kalorit valmiissa keitossa noin 56 kcal /desilitra.

Jos hiilarit hirvittää voi maissit jättää pois.