Keltainen kanakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Fileesuikaleet (Kariniemi), annos 450g450 g    540 kcal81 g7,7 g20 g0 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Kanaliemi laimennettu 800 g 160 tl53 rl8 dl79 kcal2,2 g3,4 g6,3 g0,2 g
Paprika punainen 120 g0,7 kpl   35 kcal1,1 g5,4 g0,5 g2,3 g
Paprika keltainen 120 g0,7 kpl   36 kcal1,1 g6,1 g0,2 g2,4 g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g120 g1 kpl   101 kcal1,3 g22 g0,5 g2,2 g
Minimaissi (pienet maissintähkät, Pirkka Aasia) (Pirkka), annos 225g200 g    32 kcal4 g2,8 g0,4 g0 g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g40 g    112 kcal0,9 g1,4 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1894 g    1162 kcal95 g70 g54 g8,2 g
Ravintosisältö / annos316 g    194 kcal16 g12 g9 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    61 kcal5 g3,7 g2,8 g0,4 g
Ruskista broilerinsuikaleet öljyssä.

Lisää 1,5tl currya ja vehnäjauhot.

Anna kypsyä hetken.

Kaada päälle kuuma kanaliemi.

Lisää paloitellut paprikat ja 1/4 tl chilirouhetta tai cayannepippuria.

Anna kiehua hiljalleen noin 5 min. Lisää viipaloitu banaani, minimaissit ja ranskankerma (4rkl).

Anna kiehahtaa.

Namnam <3