Banaani-suklaakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g180 g1,4 kpl   151 kcal2 g33 g0,7 g3,2 g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g60 g    367 kcal13 g4,1 g34 g0 g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g20 g    80 kcal4 g10 g2,4 g6,4 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g5 g    14 kcal0 g0,6 g0 g0 g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g10 g    0,1 kcal0 g10 g0 g0 g
Pellavansiemenrouhe,Risetti7 g    35 kcal1,7 g2,3 g2 g2 g
Vesi30 g 6 tl2 rl0,3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g17 g    91 kcal0,8 g8,8 g5,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
444 g    904 kcal35 g71 g55 g12 g
Ravintosisältö / annos111 g    226 kcal8,8 g18 g14 g2,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    204 kcal8 g16 g12 g2,6 g
Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!