Goleslaw

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana 200 g3,1 kpl   65 kcal1,2 g11 g0,4 g5,1 g
Kaali, valkokaali200 g    42 kcal2,4 g6,8 g0,4 g4,2 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g15 g    3 kcal0 g1 g0 g0 g
Sinappi, Dijon, 1 tl5 g 1 tl0,3 rl0,1 dl7,1 kcal0,2 g0,5 g0,5 g0 g
Hunaja 7 g 1 tl0,4 rl0,1 dl23 kcal0 g5,7 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Majoneesi rasvaton 95 g 19 tl6,8 rl1 dl53 kcal0,8 g12 g0,1 g0 g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g100 g    118 kcal3 g4 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
675 g    325 kcal8,3 g43 g12 g10 g
Ravintosisältö / annos113 g    54 kcal1,4 g7,2 g1,9 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    48 kcal1,2 g6,4 g1,7 g1,5 g
Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.