Hunajakaali

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Keräkaali, 100g300 g    72 kcal3,6 g10 g0,6 g6,3 g
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Hunaja 20 g 2,9 tl1 rl0,1 dl66 kcal0,1 g16 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
370 g    503 kcal4,2 g27 g41 g6,3 g
Ravintosisältö / annos370 g    503 kcal4,2 g27 g41 g6,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    136 kcal1,1 g7,3 g11 g1,7 g
Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!