Kukkakaalisosekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 1202 g2 kpl  30 dl289 kcal22 g26 g3,6 g28 g
Vesi1300 g 260 tl87 rl13 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sipuli 135 g2,5 kpl  1,5 dl41 kcal1,7 g6,5 g0,3 g2,3 g
Valkosipuli 22 g5,5 kpl   24 kcal1,7 g3,6 g0,1 g0,5 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto94 g    263 kcal18 g0 g21 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g98 g    274 kcal19 g0 g22 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2881 g    1157 kcal62 g37 g76 g30 g
Ravintosisältö / annos480 g    193 kcal10 g6,1 g13 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    40 kcal2,1 g1,3 g2,6 g1,1 g
Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!