Käpin Banaanipannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 163 g  16 rl2,5 dl558 kcal17 g114 g2 g5,7 g
Sokeri 4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g2 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)100 g    126 kcal11 g0,3 g9 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150 g 30 tl10 rl1,5 dl68 kcal4,5 g7,2 g2,3 g0 g
Banaani, kuorittu 200 g1,6 kpl   174 kcal2,1 g37 g0,8 g3,6 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
734 g    1004 kcal35 g166 g19 g9 g
Ravintosisältö / annos183 g    250 kcal8,7 g41 g4,8 g2,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    137 kcal4,7 g23 g2,6 g1,3 g
Muussaa ruskeakuorinen banaani.

Sekoita keskenään kuivat aineet sekä muut aineet.

Yhdistä.

Voitele piirakkavuoka öljyllä (ohjeessa) ja kaada panariseos vuokaan.

Paista 225 asteessa 20-30 min kunnes pinta alkaa rusehtaa.

Tarjoile marjojen kera.