Lihamureke, gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 700 g    1550 kcal123 g0 g119 g0 g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200 g 40 tl13 rl2 dl265 kcal5,3 g6,4 g24 g0 g
Maustepippuri, annos 1g15 g    0,5 kcal0 g0 g0,2 g0 g
Sipuli (käsittelemätön)80 g    22 kcal1 g3,8 g0,2 g1,4 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkopippuri 6 g 3 tl0,9 rl 17 kcal0,6 g2,5 g0,1 g1,6 g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g116 g    151 kcal15 g0,3 g10 g0 g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale100 g    60 kcal10 g5 g0,3 g73 g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl30 g    264 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1357 g    2329 kcal155 g18 g183 g76 g
Ravintosisältö / annos194 g    333 kcal22 g2,6 g26 g11 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal11 g1,3 g14 g5,6 g
Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.